Update lagi…[17nov2010]

Assalamualaikum w.b.t…
Apa khabar semua warga blogger? Aktivit yang dilakukan semenjak semalam adalah “crabbing”, di "Alkhor" tangkap ketam… atau bahasa kasar nya “bujak ketam”.. hahahaha… sgt2 penat siot..sampai jam 12tgh malam [waktu Malaysia 5 pagi]… pass tu ada barbeque pulak.. .nak update semalam pun tak sempat…
Sedihnya hari ini… nak tahu kenapa?? Tak dapat solat subuh di Masjid! Subuh di rumah sahaja… hmmm… penat sgt aktiviti crabbing tu sampai lewat sikit bgn… Allahuakbar… ! insyaAllah pas nie dapat full solat di masjid… insyaAllah~
Lepas solat subuh tu, terus la facebook hinggalah ke pagi… lepas tu, dalam pukul 7.00 pagi bergerak ke taman rekreasi "Rumai Lapak"… ! tempat tu sgt cantik dan indah~ kalau tak percaya~ tgk la sendiri… sini ada sedikit gambar2 sepanjang berada di perkarangan taman rekreasi…
 
crabbing activities last nite... 
At taman rekreasi
bandar doha~ Cantik!
kalau perasan la... macam pernah tgk wayang hindi guna background nie.... 
gambar2 diatas diambil agak lewat sikit.... kalau time awal2 datang taman nie.. ramai orang sedang rekreasi.... lagipun Ini baru sedikit, ada banyak lagi tempat2 menarik di sini..! bukan nya seperti yang kita imagine, gurun?? Tidak la… sini lebih canggih dari Malaysia.. MasyaAllah… masyarakat dan Negara islam yang sgt2 berjaya dan maju…
untuk view lebih banyak gambar? viewlah di FB aku.... http://www.facebook.com/album.php?aid=2062634&id=1356762052
Aktiviti petang hinggalah ke malam nie… pergi ke stadium KHALIFAH, QATARargentina VS Brazil…. Anda sokong team mana??  Kalau aku confirm la yang ada messi…. ARGENTINA… go argentina!! [baru beli jessey argentina tadi~ yeah~~] insyaAllah nnt update gambar perlawanan ek!~
Kagum dengan kehebatan Negara Islam~
 

0 Responses
Related Posts with Thumbnails
  • tetamu bertandang

    Demi masa

    Followers