Brazil vs argentina!

 Assalamualaikum w.b.t…
Ahlan wasahlan…apa kabar? Harap kita semua dilindungi dan dipelihara oleh Allah s.w.t…
Entri kali ini menceritakan tentang aktiviti semalam, iaitu tengok perlawanan bola LIVE antara brazil dan argentina~ Argentina menang 1 – 0. Hehehehe~~! That my team…. Good job messi at minute ’90….
sebelum bertolak ke stadium Khalifah
my brother family
inilah pakaian tradisi qatariah [segakkan!! aku mau pakai juga begini satu hari nnt] 
peminat brazil!
we are argentina!!! 
waktu masuk stadium, sebelum detik perlawanan bermula
menyanyi lagu kebangsaan masing2... 
Apa bukan itulah pengalaman yang terindah pabila menang.. itupun di rumah boleh rasa~ tapi pengaaman indah apabila dapat tgk secara live football… lagi2 dua gergasi bola sepak dunia.. huhuh… lain la~ susah nak gambarkan… lain sgt2… antara perkara  yang kurasa lain antara tgk di tv dan live :
1.     Baru tahu, yang reaksi peminat setiap saat macamna
2.    Tgk padang tu tidak la sebesar di tv.
3.    Gerakan permainan laju di tv, tapi kalau di live macam pelan sikit
4.    Perasaan lebih time live compare tv
5.    Dan banyak lagi yang tidak boleh di gambarkan..
Sebelum masuk stadium, adaa outdoor game di buat.. persembahan dan banyak lagi aktiviti sementara menunggu detik perlawanan bermula…
sepak bola bermula
 sorakan peminat
argentina 1 - brazil 0
Dan selepas habis main bola, banyaklah peminat yang bersorak… team yang menang, argentina~ semua orang berkumpul sambil sorak~!! Messi!! Messii!! Argentina!! Argentina!! Go argentina!!! N etc. tapi mmg best!!! 
p/s : to view more picture just browse thit link http://www.facebook.com/album.php?aid=2062634&id=1356762052
Nak tinguk live lagi :

0 Responses
Related Posts with Thumbnails
  • tetamu bertandang

    Demi masa

    Followers