Makin lemah~

Assalamualaikum w.b.t … 
alhamdulillh 3 paper sudah berlalu.. dan semalam 31/10 adalah paper “killer”… hmmm….. tapi mmg betul2 killer la.. ntah la kalau setakat ne apa yang di jawab betul atau tidak~ tekanan jgak perasaan nie…
buku yang telah dikhatamkan untuk CHM510
Target untuk 3 paper nie dah lari menyimpang~ perasaan semakin tertekan dan jugak hati semakin tak tenteram oleh paper semalam… belajar paper kimia nie buat aku rasa demam… ntah la~ first time rasa belajar sampai demam.. mungkin terlalu paksa diri diri untuk belajar kot~ tapi kalau tak belajar~~!  Hmmm…. 4tahun sebelum nie belajar pun tak la hard sgt bila exam~ tapi kemarin rasa sgt2 tertekan.... OGA pun rendah` so, makin la bertambah2 tertekan... harap2 paper math n materials science nie aku dapat A, jadi dapat la jgak cover untuk 3 paper yang telah lepas nie… teruk rasa diri dan tertekan sgt..!!~~ 
insan tidak terdaya~ 

1 Response
  1. Franky Boy Says:

    banyakkan bersabar.. concentrate paper lps nie plak..

     

Related Posts with Thumbnails
  • tetamu bertandang

    Demi masa

    Followers