Apa nak dikata lg ?

Alhamdulillah sebulan kuliah dah berlalu… walaupun banyak dugaan yang dihadapi hari demi hari, namun maih lagi tabah untuk menempui ujian Allah s.w.t . Allah tidak akan membebankan makhluknya sampai tahap yang tidak termampu ditampung olehnya…
Nak citer pasal test test sekarang nie, better nda payah la.. hancus~ setakat ne GAGAL la… huhuhu… sabar je la.. mungkin agakk busy kot sekarang ne… every week pun ada akiviti.. termasuklah sabtu n ahad.. mana lagi mau kejar lessen.. kena habiskan jugak sebelum balik Sandakan.~ hhuhuhu…
Apa2 pun aku terpaksa la jugak tempuh walaupun perit sekalipun… pernah jugak terfikir mau bunuh diri nie… hahaha… sampai ke situ lagi tahap tekanan… ! bodoh pulak rasanya diri ini sampai terfikir macam tu…
Apa2 pun, aku cuba untuk menggembirakan J
Kembali beraksi Jumardi_alkhawarizmi:

Related Posts with Thumbnails
  • tetamu bertandang

    Demi masa

    Followers