Finally it’s done!


Penantian dari 20 november lalu kini sampai penghujungnya.. hari nie, aku last dah keja sebagai pekerja makmal biology under Koordinator Diploma sains …pas nie akan melalui kehidupan kembali sebagai seorang pelajar pulak… walaupun SKP kali ini tidak seindah seperti sebelum ni, namun ia bagi seribu makna kepada kau kerana banyak perkara yang membuatkan aku rindu, terasa, simpati, kesian, tabah, dan banyak lagi dapat ku pelajari… terutamanya entri ku sebelum ini.”MELAWAN KESEPIAN’’..

Uhuhuhuhu… kerja inventori peralatan makmal untuk 7 makmal dah pun siap semuanya, berkat usaha teman SKP ku, zul dan Fravira yang menjadi teman sekerja.. eh, for your information,banyak makmal DIS yang akan kena buka dalam bulan 6, tahun hadapan seperti makmal akuatik, makmal bioteknology, makmal zoology, makmal entomology, makmal microbiology dan makmal botani…. Uhuuh..

Lain cerita pulak,by the way I will missed all my SKP after this..

Thanks to people that gave me supported and cooperation along this holiday and SKP’ing…

Especially the person one!!! (just me only know!) thanks a lot! 

My partner during SKP ( bio lab)

antara kerja2 yang kami lakukan..

(sebenarnya banyak lagi, tapi ,malas mau post banyak2..hehehe)


1 Response
  1. Bayukk Says:

    salam.

    Bha...nda terasa juga abis juga SKP tu.

    Klu kat umah...x ko keboringan.

    hehehe..

     

Related Posts with Thumbnails
  • tetamu bertandang

    Demi masa

    Followers