FIELDTRIP_SANDAKAN

FIELD TRIP KE SANDAKAN SABAH…

Akhirnya, lawatan akademik semester ne berakhir da… tunggu nxt sem lagi.. Field trip kali ini bertempat di sepilok Sandakan setat dari 7 – 9 mac 2009 yang lalu.. walaupun fieldtrip kali ini tidak sebaik seperti semester2 lalu, tapi ada gak la pengalaman yang di timba sepanjang tempoh 3 hari tu.. apa yang membezakan fieldtrip ne rasa macam tertekan pulak.. ntah la.. mungkin perasaan ja ataupun realitinya.. apa yang beznya time f.t ini dapat lawat ke RDC (rainforest department center)… ndak pernah pergi pun walaupun tinggal di Bandar sendiri (Sandakan)…pada malam kebudayaan tu, kumpulan kami dapat no. 3 pulak berlakon.. maka, kami rancang mau buat lakonan pasal care environment dalam masa 5 minit ja… apa2 pun, fieldtrip ini memberikan tekanan kerja yang dah sediakala bertimbun2 banyak ne… apa2 pun gudluck!! 

angkat barang dulu sebelum bertolak
 kadim mengetuai bacaan doa sebelum bertolak dari uitm ke sandakan

makan tengah ari jap di telupid

sebelum pergi ke RDC 
pemandangan hijau di RDC 
buat sampling technique

2 Responses
  1. apa yang terjadik ni...
    heheheh
    best tak bjalan2 buat sampling~~
    hehehehe
    macam 2 la kos kami sini~~

     

  2. rydah_d A i Says:

    yah...kena wat mcmtu...napa sikit jak pic2 kamu thu..ahahha..kami kalo leh setiap cerk ni mo gambar..ahhaha

     

Related Posts with Thumbnails
  • tetamu bertandang

    Demi masa

    Followers