Huhuhuhu… sabah?! Sebuah negeri di bawah bayu… hehehe… bukan nak cerita pasal asal usul aku orang sabah ataupun tempat2 istimewa di sabah… kalau nak cerita dalam entri ne, confirm tak habis satu muka surat kalau cerita pasal “sabah”…
negeri ku paling kucintai
ne, Cuma nak cerita kaitan sabah dengan entri kali ini adalah mengenai program “FSG – SABAH:INTEGRATION OF CULTURE AND KNOWLEDGE” pada 13 – 20 MEI 2010 di mana program ini akan di adakan di SABAH. Tapi aku lebih senang panggil program ne as “sabahan”.. hehehe… agak takut jugak nak bawa orang semenanjung datang ke negeri ku yang tercinta ne, ye la kan, manalah tau ada apa2 gejala ataupun sebarang musibah terjadi (fikir2 : InsyaAllah tiada la)… beberapa hari nie, busy berada di fakulti untuk urusan program ne, tidak apalah, mungkin buat masa ini, tenaga bekerja kurang… sebab malas nak ganggu secretariat lain yang masih ada paper… gudluck untuk mereeka yang masih lagi memerah otak belajar.... huhuhu…
ada jugak la masalah yang timbul mengenai program nie, terutamanya pasal perjalanan program di sekolah (berkaitan dengan kementerian pelajaran Malaysia)… belum dapat confirmation mau buat di sekolah!! Ya Allah~~ permudahkan la urusan sekolah ne …. Untuk OPKIM, UiTM Sabah semua Alhamdulillah settle buat masa ini… harap akan terus baik la sepanjang program nnt…insyaAllah...
pasal duit pun ada masalah, tak sure lagi macamna ne… huhuhu… takut nyear kalau2 program ne tak langsuung dengan penuh jayanya… mudah2 segala urusan “sabahan” ini dipermudahkan… mohon doa dan restu kalian semua…
insan yang mengharapkan kejayaan program “sabahan” : 


0 Responses
Related Posts with Thumbnails
  • tetamu bertandang

    Demi masa

    Followers