The Power Of Dream

Assalamualaikum,
the power of dream”  tajuk entri kali ini. Apa kaitan dengan ayat tersebut ??

Alhamdulillah… rezeki Allah.. dia telah memberi aku pekerjaan dan dia jugalah yang memberi rezeki. Syukur padaNya, inilah kenderaan pertama dalam sejarah hidupku… satu lagi bibit-bibit pengalaman dalam hidup bila memiliki kenderaan sendri.. syukur padaMu ya Allah.

LE7785, Honda city 1.5L I-VTEC E+
sebelum diserahkan sepenuhnya. 
Dikeluarkan pada 4 disember 2013, Honda stall.

menjadi satu sejarah dalam kehidupan seharian. Dengannya aku mampu mencari rezeki ya halal dan dengannya juga kerja/pergerakan semakin mudah. Terima Kasih Allah atas anugerah. Sesungguhnya setiap benda dibumi ini milikMu yang hakiki…

Syukur!  



Ku bersyukur padamu:

2 tahun berlalu

Assalam.

Sungguh lama x update blog “jumardi alkhawarizmi” kalau dikirakan, last post on 26/04/2012. Dekat-dekat 2 tahun juga la blog usang.

Entah kenapa tiba-tiba tergerak hati untuk update, edit dan mengemaskini blog. Mungkin sebab ada pedorong untuk menulis semula.

Ok la… I don’t know where I want to start. I just writing ikut mood di hujung minggu ni.

Dan kalau nak cerita kisah sepanjang dua tahun ni berlalu mmg setahun pun x cukup tulis.. hehe..
Cuma nak bagitau sedikit, status sekarang dah bertukar. Dulu “student” skrg “employee” hehe… akhirnya dapat juga kerja..

Ini gambar latest muka comel ku.. haha…! Apa-apa pun, I try update every time including what happen to me in past n present. Anyways, blogger maaf buat lama menunggu. inshaAllah kembali aktif~

kad pekerja giteww.... 


Begitu lama menyepi:





Related Posts with Thumbnails
  • tetamu bertandang

    Demi masa

    Followers